Anunţ depunere în limba engleză a documentului TERMENI DE REFERINŢĂ, în vederea elaborării studiului de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul NABUCCO - secţiunea bulgară, titular Nabucco Gas Pipeline International GmbH

Depunere în limba engleză a documentului TERMENI DE REFERINŢĂ în vederea elaborării studiului de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul NABUCCO

ANUNŢ PUBLIC

Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului (ANPM) cu sediul în Bucureşti str. Splaiul Independenţei nr. 294, sector 6, anunţă publicul interesat asupra depunerii în limba engleză a documentului TERMENI DE REFERINŢĂ, în vederea elaborării studiului de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul NABUCCO - secţiunea bulgară, titular  Nabucco Gas Pipeline International GmbH.

Documentul sus menţionat este afişat pe pagina de internet a ANPM la adresa: (http://www.anpm.ro/articole/acordul_de_mediu-89).

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii la ANPM pe adresa de e-mail autorizari@anpm.rosau fax. 021 207 11 36, până la data de 18.02.2011.

 

 Data afişării anunţului pe site: 02.02.2011


www.anpm.ro
Adaugat: 2011-02-10 12:38:13
TiparesteTipareste